سيداحمد موسوي مسيري طولاني براي دستيابي به هدف پوشيدن پيراهن استقلال طي کرده است. حضور در تيمهاي پايه استقلال و در ادامه چرخش در تيمهاي متفاوت تا حضور در فصل بيستم ليگ برتر با پيراهن آبيها. او مدعي است که براي اين رويا روزهاي سختي را تحمل کرده و اکنون اميدوار است تا بتواند به همراه اين تيم يک اتفاق ويژه را رقم بزنند و قهرماني را جشن بگيرند. مدافع تازه وارد استقلال با حضور در استوديو آنتن درباره برخي اتفاقات دوران فوتبالياش و آرزويش با پيراهن استقلال صحبت کرده است.
دوست داشتم بتوانم در آسيا تيم را همراهي کنم
شرايط در استقلال خوب است. تمرينات دير شد اما الان با برنامه دنبال مي کنيم و اميدوارم در مسابقات قدرتمند حاضر شويم. خيلي دوست داشتم در زمان ليگ قهرمانان آسيا باشم اما نشد. پنجره قرار بود باز شود اما اين اتفاق نيفتاد. اگر بودم مي توانستم کمک کنم اما نشد و انشاالله در ليگ جبران ميکنم. صحبتهايي شده که پنجره نقل و انتقالات باز ميشود، اميدوارم هر چه زودتر اين اتفاق بيفتد.
مسير ناکام از تيم پايه به تيم اصلي استقلال
يک هدف خيلي قديمي دارم و از بچگي آرزويش را داشتم. خيلي منتظر اين اتفاق بودم. در سال 91 در اميدهاي استقلال بودم. من در تمرينات بزرگسالان هم حاضر شدم اما آقايان خسرو حيدري و حمودي بودند که واقعا دو مدافع راست موفق آن روزها بودند. استقلال تيم خوبي داشت و در آن سال هم قهرمان شد و نتوانستم شرايط حضور در تيم بزرگسالان را به دست بياورم.
پيراهن شماره 2 حس خوبي به من ميدهد
هميشه در تيمهاي خودم شماره 2 بودم. يک حس خوب به من مي دهد و از آن حس ميگيرم. طبق پست هم اگر بخواهيم حساب کنيم مدافع راستها معمولا شماره 2 ميپوشند. در استقلال هم انشاالله شماره 2 ميپوشم. اما مهم لوگوي جلوي پيراهن است. دوست دارم با پيراهن استقلال عملکرد خوبي داشته باشم و در ادامه هدفم موفقيت با اين تيم و حضور در تيم ملي است. در مقطعي فکر مي کردم به تيم ملي نزديک شدم و اميدوارم اينجا اين اتفاق برايم نهايي شود.
ماجراي مخفي کردن تمايل به استقلال طي 15 سال
از بچگي استقلالي بودم. برادر بزرگم پرسپوليسي سرسخت است و 15 سال در تلاش بود تا مرا پرسپوليسي کند. يک روز به ما گفت بايد پرسپوليسي شويد. از او واقعا به خاطر اينکه برادر بزرگم بود ميترسيديم ولي گفتم نه. گفت فوتبال بازي ميکنيم و اگر باختي پرسپوليسي شو. خب بزرگتر بود و به خاطر فيزيکي که داشت برنده فوتبال شد و گفت حالا بايد پرسپوليسي شوي. من در ظاهر قبول کردم ولي باز علاقهام کامل براي استقلال بود. يک روز بازي دربي بود که رضا جباري گل زد و همه شادي کردند و چند ثانيه بعد کمک داور اعلام آفسايد کرد و من خوشحالي کردم که برادرم ديد و ديگر نگويم چه اتفاقي افتاد! گفتم استقلالي هستم و نميتواني مرا تغيير دهي. چيزي که براي آن تلاش کردم خيلي انگيزه دارم و به اتفاقات بزرگ با استقلال فکر مي کنم چه در آسيا چه در ايران، اميدوارم اين اتفاق بيفتد. اميدوارم همه با هم اين موفقيت را کسب کنيم.
با محمود فکري ميتوانيم قهرماني را جشن بگيريم
حاج محمود از قديميهاي باشگاه استقلال است و اميدوارم در کنار هم استقلال را به جايي که شايسته آن است برسانيم. تيم ما خوشبختانه خوب است؛ در فصل گذشته هم فوتبال خوبي بازي مي کرد و بدشانسي آورد. احساس مي کنم در اين فصل شرايط خوبي داريم و انشاالله بتوانيم هواداران را راضي نگه داريم. کادرفني و بازيکنان خوبي داريم. در هر پست بازيکن خوب داريم و امسال يک جنگ است براي بازي کردن. جنگ منظورم رقابت است و البته همه با هم رفيق هستيم و براي يک هدف ميجنگيم و ميدانيم که هوادار به دنبال قهرماني است و بايد آن را به دست بياوريم. اعتقاد به دفاع تيمي دارم. آقاي فکري هم اين اعتقاد را دارد و الان هم تيم به اوج هماهنگي رسيده و تيم خوبي داريم.
طلسم موانع استقلالي شدنم شکست
هميشه در ذهنم بود که بايد برگردم. بايد تلاش مي کردم تا اين اتفاق بيفتد. هدفم اين بود که به شکلي کار کنم که به استقلال برگردم. از ته قلبم اين باشگاه را دوست دارم و اميدوارم با عملکردم اين را نشان دهم. دوست داشتم اين حس خوب را در جمع استقلال لمس کنم. در 3-2 سال گذشته عملکردم به شکلي بود که پيشنهاد داشتم اما مشکلات و موانعي شکل مي گرفت؛ اما خوشحالم که اين حضور پيش آمده است.
از پرسپوليس پيشنهاد داشتم اما رد کردم
از پرسپوليس هم پيشنهاد داشتم اما منتظر استقلال بودم و خوشحالم اين انتظار بالاخره به سرانجام رسيد. اگر پيشنهاد استقلال را نداشتم هم به پرسپوليس نميرفتم؛ از تراکتور هم پيشنهاد داشتم. اين واضح است که دلم چه بود و گفتم که بايد روزي پيشنهاد استقلال را هم به دست بياورم.
بايد با کاپيتان وريا جام قهرماني را بالاي سر ببريم
رقيب نه، وريا غفوري کاپيتان تيم ماست. دوست هستيم و ياد ميگيريم و از تجربه و رفتار و منش او درس ميگيريم. اميدوارم در کنار او به شکلي کار کنيم که در پايان فصل کاپيتان وريا جام را بالاي سر ببرد. انشاالله که در آخر فصل او دو جام و اميدوارم بيشتر از اين ها جام را بالا سر ببرد.
تراکتور ميتوانست قهرمان شود اما شرايط مديريت نشد
من سه فصل در تبريز بودم و از هواداران و تيمها و دوستاني که آنجا داشتم راضي هستم. قضيه تراکتور خيلي مفصل است و نميخواهم درباره آن حرف بزنم. فصل هجدهم ما يک دوره صدرنشين هم بوديم. بعد از بازي با سپيدرود و حواشي که شکل گرفت تيم ما خراب شد. مي توانستيم با صلابت قهرمان شويم اما اتفاقات بعد از بازي سپيدرود تيم را به هم ريخت. اگر مديريت مي شد ما مي توانستيم قهرمان شويم.
ميتوانم فشار و حواشي استقلال را تحمل کنم
تيمي مثل استقلال حواشي دارد. در بهترين شرايط هم حواشي و انتظارات بالا است. وقتي در استقلال هستي بايد به بردن و قهرماني فکر کني. استقلال فصل گذشته هم در ليگ و هم جام حذفي دوم شد اما هيچکس راضي نشد. من بازيکن کم تجربهاي نيستم و ميتوانم اين شرايط را درک کنم و اميدوارم در کنار هواداران آخر فصل جذابي را دنبال کنيم و به قهرماني برسيم.
تشويق استقلال روي سکوها و برد دربي با گل فرهاد
عکس ندارم از تشويق استقلال روي سکوها اما معمولا دربيها را ميرفتم. دربي که فرهاد مجيدي به پرسپوليس دقايق پاياني گل زد را در استاديوم بودم. يک روز گفتم ديگر خودم بايد تلاش کنم تا در اين پيراهن حاضر باشم و براي استقلال بازي کنم و تمام تمرکز و تلاشم را روي اين مساله گذاشتم.
ميگويند جلوي پرسپوليس رونالدو ميشوي!
هميشه جلوي پرسپوليس يک حس خوب داشتم. روز خوبي است که مقابل پرسپوليس بازي ميکنم. فصل گذشته با پيراهن گل گهر يک گل زدم و يک پاس گل و يک بار ديگر هم با پيراهن گسترش فولاد پاس گل دادم که محمد انصاري گفت 17 نفر ما را دريبل زدي و هميشه جلوي پرسپوليس انگيزه داشتم. براي دربي هم خيلي انگيزه دارم و اميدوارم اتفاق خوبي برايم بيفتد. در پايان همين بازي آخر که گل زدم هم از بچههاي تيم پرسپوليس ميگفتند که چرا هميشه جلوي پرسپوليس رونالدو ميشوي. اميدوارم در دربي هم شرايط خوبي را دنبال کنيم و بتوانم در کنار ديگر بازيکنان يک اتفاق خوب را رقم بزنيم.
کمک ميکنيم نادري از فشار اين انتقال خارج شود
محمد نادري فوتباليست توانمندي است و انشاالله در استقلال موفق شود. جو تيم ما خوب است و طوري نيست که اين بار را محمد نادري به تنهايي به دوش بکشد و همه کمک مي کنيم تا او هر چه زودتر به شرايط ايده آل برسد و فشار زيادي را متحمل نشود.
قهرماني آسيا براي استقلال رويا و نشدني نيست
استقلال دوبار قهرماني آسيا داشته و اينکه ميگوييد اين اتفاق ميتواند بيفتد يا نه را نبايد گفت. اين حرف را نبايد به استقلالي گفت که اين اتفاق برايش خاطره است و آن را دو بار تجربه کرده است. استقلال قهرمان شده و هم در فينالها حاضر بوده و اين يک چيز طبيعي براي استقلال است. اهل کري نيستم ولي ستاره تيم ما نشان ميدهد. اين هدف بزرگ ما براي آينده است و انشاالله شرايط خوب پيش برود و دوباره بتوانيم قهرمان شويم و اين هدف اصلا دور نيست.
الگوي من رونالدو و رونالدينيو هستند!
در پست دفاع راست خسرو حيدري را قبول داشتم و بازياش را دوست دارم. الگوي من خارجي نيست و شايد باور نکنيد اما رونالدوي برزيلي و رونالدينيو را خيلي دوست داشتم و البته دني آلوز هم بازيکن فوق العاده اي در پست دفاع راست است. از اول که فوتبال را شروع کردم فوروارد بودم اما از پست الانم هم خيلي راضيام و شرايط خوبي در آن دارم.
ميخواهم با پيراهن استقلال خداحافظي کنم، بگوييد انشاالله
هدفم اين است که بتوانم در فوتبال اروپا بازي کنم و اين آرزوي همه فوتباليستها است و اما اميدوارم شرايط به شکلي پيش برود که بتوانم روزهاي خوبي در استقلال داشته باشم و به پيراهن تيم ملي برسم و روزي هم که خواستم خداحافظي کنم قسمت باشد با پيراهن آبي و پرافتخار استقلال خداحافظي کنم؛ بگوييد انشاالله.
مثل بعضيها استقلالي نيستم ولي با پرسپوليس امضا کنم
داستان عجيب بازيگري که بوکسور حرفهاي شد
احمد موسوي: ميخواهم با استقلال خداحافظي کنم، بگوييد انشاالله
استقلال ,هم ,تيم ,يک ,مي ,داشتم ,است و ,اين اتفاق ,و اميدوارم ,با پيراهن ,اميدوارم در ,پرسپوليس رونالدو ميشوي ,جلوي پرسپوليس رونالدو
درباره این سایت